Wim Hof Methode - Fundamentals

Not my first ice bath with live sound journey – MIDNIGHT EDITION

In de week van 21 juni vieren we de langste dag van het jaar, de zonnewende. Het is een keerpunt in het heelal, dat ook invloed heeft op ons, op onze emoties en de manier waarop we ons leven leiden. De start van de zomer is ook een nieuwe start voor ons, om bewust te kiezen om met onze eigen, authentieke energie en kracht in de wereld te gaan staan.

Tijdens deze midnight edition combineren we de ademsessie met een live sound journey begeleid door Eva LaRuna (Music for the roots, spirit and heart). Je kunt helemaal wegzweven of net heel diep in jezelf gaan, op het ritme van de drums en Eva’s prachtige stem, terwijl ik jou begeleid. Ook tijdens het ijsbad word je muzikaal begeleid en voel je hoe het ritme en de vibraties van de muziek jou kracht bijzetten.

Geef je practice een extra dimensie, door eens wat langer in het ijs te zitten, eens kopje onder te gaan. Of blaas er nieuw leven in, door te genieten van deze magische avond met muziek en het gezelschap van gelijkgestemden.

Deze workshop is ideaal voor mensen die al ervaring hebben met breathwork en ijsbaden. Indien je nog geen ervaring hebt, raad ik aan om te starten met een Wim Hof Fundamentals workshop.

Wat kan je verwachten?
– Kleine groep (max. 12 mensen)
– Ademsessie in groep
– 1-op-1 begeleiding in het ijsbad
– Prachtige setting
– Live soundjourney

Wat breng je mee?
– flesje water
– (yoga)mat
– slaapzak of deken
– zwemgerief
– handdoek of badjas
– warme en comfortabele kledij

Inschrijven via dottirexperiences.be/

Date

24 - 25 jun 2022
Expired!

Time

21:30 - 01:00

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven