David

David Schrans

Psycholoog

Kinderen kunnen al heel vroeg moeilijkheden ondervinden in hun verhouding tot hun ouders, andere kinderen of zichzelf. Deze moeilijkheden kunnen zich op allerlei manieren uitdrukken. Ze verschijnen onder de vorm van onbegrijpelijke angsten, opstandig, ongehoorzaam of stout gedrag, lichamelijke problemen, schoolproblemen, problemen op vlak van eten, een afgeremde of moeilijk lopende ontwikkeling, ...

In Tanu ontvang ik kinderen van 3 tot 12 jaar. Tijdens het eerste gesprek wordt de klacht verkend. We beluisteren daarom aandachtig het verhaal van de ouders, maar ook van het kind zelf. Aan de hand van dat eerste gesprek wordt er gekeken of een verder therapeutisch traject is aangewezen.

David Schrans

Ik ben Doctor in de Psychologie met een postgraduaat in psychoanalytische therapie. In het verleden werkte ik als psycholoog op de Kinder- en Jeugdpsychiatrie in Sint -Niklaas (Vitaz), de Psychiatrische Afdeling van een Algemeen Ziekenhuis in Eeklo (AZ Alma), de Forensische Kinder- en Jeugdpsychiatrie in Schaarbeek (C.H. Titeca) en het Vertrouwenscentrum in Moeskroen (SOS Enfants). Sinds 2011 ontvang ik zowel kinderen als volwassenen in een privépraktijk.

Voor meer info, zie mijn website.

Voor een afspraak graag telefonisch contact opnemen op
0477 62 03 22

Scroll naar boven