Ciska De Latter

Ciska De Latter

Klinisch psycholoog
Integratief verliescounselor

Wie ben ik?

Ik startte mijn loopbaan als psycholoog in het CLB waar ik werkte met kinderen en jongeren en hun gezin. In 2014 zette ik de stap naar de bijzondere jeugdzorg en in 2017 naar de Geestelijke Gezondheidszorg. Vanuit deze brede waaier aan ervaring maakte ik in 2021 de overstap naar de privepraktijk.
In 2006 studeerde ik af aan de universiteit van Gent als klinisch psycholoog. Nadien volgde ik verschillende langdurige opleidingen:

    • Integratief Verliescounselor (Bleekweide, 2014)
    • Integratieve Psychotherapie (AIHP, 2016)
    • Bemiddeling (Ugent, 2021)

Verder volg ik regelmatig studiedagen of korte vormingen: Emotioneel lichaamswerk, Rots en Water, Mindfulness, creatieve methodieken, Mind Spring, Emotionele remediëring, …

Motivatie

Vanuit een warme verbinding wil ik graag samen met jou een plek creëren waarin vertragen, voelen en dichter bij jezelf komen kan en mag, zonder oordeel. Om in deze veilige omgeving via gesprekken, creatieve en/of lichaamsgerichte methodieken jou te helpen woorden, beelden en andere uitdrukkingsvormen te vinden voor je innerlijke leefwereld (gevoelens, gedachten en gewaarwordingen).
Samen gaan we op weg en bouwen aan meer (zelf)kennis, veiligheid, (zelf)vertrouwen en (draag)kracht.

Bij mij kan je terecht voor

Jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor therapie omtrent: depressie, angsten, kwaadheid, relaties en in relatie gaan, opvoeding, burn-out, omgaan met emoties, trauma, identiteit, zingeving, veiligheid, (zelf)vertrouwen, stabilisatie (na bv opname), enz.
Ook voor loopbaanbegeiding kan je bij mij terecht.

Scroll naar boven