Catheline Van Bauwel

Catheline Van Bauwel

Psycholoog en EMDR Therapeut i. o.
Burn-out Coach

Luisteren en begeleiden zonder oordeel, in alle discretie en vertrouwelijkheid.

Catheline hanteert een eclectische benadering die bestaat uit een open en integratieve psychotherapie. Dit laat haar toe zich aan te passen aan de unieke noden van elke persoon in functie van het probleem, de therapeutische objectieven, de verwachtingen en de motivatie van de persoon.
Een eclectische psychotherapeut vindt zijn inspiratie in een verzameling van disciplines en kan een waaier van bewezen methodes hanteren om de beste combinatie van therapeutische instrumenten te bepalen om de persoon te helpen.
Bv. gedragstherapie, humanistische therapie, EMDR, relaxatie…
Wanneer men geconfronteerd wordt met een opeenstapeling van problemen, kan het té veel worden, raakt men overspoelt en wordt het moeilijk om het evenwicht te bewaren. Een therapeutische begeleiding kan u dan helpen om uit de impasse te geraken.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Catheline legt zich in het bijzonder toe op het begeleiden van personen met complexe Burn-out, dwz gepaard gaand met depressiviteit, rouw, angst, zingevingsproblematiek, trauma, fysieke symptomen die niet gerelateerd zijn aan het werk en gedurende die periode om aandacht vragen.

Ervaring

Catheline behaalde haar licentie Klinische Psychologie aan de VUB.
Ze werkte verschillende jaren in Psychiatrie. Vervolgens werd ze Stress & Burn-out Coach tijdens haar loopbaan in de Farmaceutische industrie.

Scroll naar boven