Estelle

Estelle De Bolle

Kinderkinesist - Bobath-therapeut

Ik ben in 2018 aan de Universiteit Gent afgestudeerd als ‘Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie’ met specialisatie ‘musculoskeletale kinesitherapie’ en in 2019 ‘kinesitherapie bij kinderen’.
Naast de basisopleidingen beëindigde ik succesvol een postgraduaat als ‘Bobath therapeut - Pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen’ (2020-2021).
Ik volg eveneens regelmatig bijscholingen om steeds de optimale therapie aan te bieden.
Ik ben gepassioneerd door kinderen en hun ontwikkeling. Zelf heb ik 6 jaar leiding gestaan bij de scouts en nam ik deel aan kampen als vrijwilliger voor volwassenen met neurologische problemen.
Ik vind het belangrijk om een kind in zijn totaliteit te bekijken. Hiervoor is een samenwerking met de omgeving (school, ouders, zorgverleners,...) van het kind cruciaal. Kinderen met allerlei problemen (ontwikkelingsproblemen, respiratoire problemen, CP, NAH, psychomotorische problemen,...) kunnen bij mij terecht, na onderzoek en bevraging van het kind en omgeving, stellen we het juiste therapietraject op.
Ik vind het belangrijk om naar het kind te luisteren en de therapie aan te passen zodat het kind er steeds plezier uithaalt. Op een speelse wijze komen we tot de geschikte therapie op maat.
Samen met het team van Tanu, wil ik bijdragen tot de optimale ontwikkeling van het kind, die holistisch bekeken en geholpen wordt en leidt tot verbondenheid van lichaam en geest.

Ik ben gedeconventioneerd waardoor ik mijn eigen tarieven hanteer. Met een doktersvoorschrift wordt door het ziekenfonds nog steeds een groot deel terugbetaald. Het tarief en terugbetaling hangt af van de aandoening en resultaten van het onderzoek. U kunt hier meer informatie vinden omtrent de terugbetaling.

Scroll naar boven