DavidCreve

David Creve

Lichaamstherapeut, psychosomatoloog, coaching en masssages

Wie ben ik

Met een rijke achtergrond die teruggaat tot 1998, heb ik mijn loopbaan voornamelijk gewijd aan de sportsector en diverse holistische centra. Mijn veelzijdige expertise omvat het werk als massagetherapeut, tai-chi en Qi qong instructeur, evenals mijn rol als personal trainer en mindfulnesscoach. Sinds 2014 ligt mijn voornaamste focus op lichaamsgerichte therapie, waarbij ik diep geloof in de essentiële rol van aanraking voor het welzijn van de mens, zowel voor het lichaam als het energiesysteem.
Lichaamstherapie vertegenwoordigt een solide benadering voor de behandeling van psychosomatische klachten, trauma en symptomen zoals spanning, pijn en stress.

Motivatie

Mijn persoonlijke leven, als vader van drie dochters, heeft me geleerd hoe gemakkelijk we onszelf kunnen verwaarlozen in onze hectische levens. Dit inzicht heeft mijn overtuiging versterkt dat het van vitaal belang is om de onderlinge relatie tussen fysieke en psychische spanningen te erkennen en te ondersteunen. Binnen lichaamstherapie werk ik intensief aan het doorbreken van negatieve spanningspatronen, het slaan van een brug tussen het fysieke en mentale, en het cultiveren van bewustzijn en mindfulness in het lichaam, met als doel preventief zwakke schakels in het bewegingsapparaat te versterken.
Mijn ervaring als gepassioneerde therapeut en coach van meer dan 15 jaar stelt me in staat om mensen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei, welzijn en herstel.

Bij mij kan je terecht voor

Mijn specialisaties omvatten:

  1. Lichaamsgerichte therapie: Ik begrijp het belang van het lichaam als een bron van wijsheid en heling. Mijn therapie integreert lichaamsgerichte benaderingen, waarbij ik je help om verbinding te maken met je lichaamssensaties en emoties.
  2. Traumawerk: Als getraind psychosomatoloog heb ik expertise in het begeleiden van jou bij het omgaan met traumatische ervaringen. Ik bied een veilige ruimte om trauma's te verwerken en heling te bevorderen.
  3. Stress en Burn-out coaching: Mijn specialisatie ligt in het helpen van individuen die worstelen met stress en burn-out. Ik bied praktische tools en strategieën om stress te verminderen en een gezonde levensstijl te bevorderen.
  4. Existentiële begeleiding: Voor diegenen die worstelen met levensvragen en zingeving, bied ik existentiële begeleiding. Ik help je om betekenis en richting in je leven te vinden.
  5. Contextuele systeemtherapie: Ik begrijp dat problemen vaak geworteld zijn in relationele dynamieken. Met contextuele systeemtherapie help ik je om interpersoonlijke relaties te begrijpen en te verbeteren.

Mijn benadering is holistisch. Samen met jou werk ik aan herstel, groei en persoonlijke transformatie. Mijn empathie, compassie en professionele integriteit maken mij tot een vertrouwde gids op jouw pad naar welzijn.
Iedereen kan zich wel eens in een complexe situatie bevinden, worstelen met persoonlijke problemen of geconfronteerd worden met stress, trauma of burn-out. Het zoeken van professionele hulp, samen met een ervaren therapeut, blijkt vaak de enige uitweg te zijn.

In een professionele setting, bied ik begeleiding met zowel verbale als lichaamsgerichte methoden. Mijn doelstelling is om samen, in een serene sfeer, effectieve strategieën te ontwikkelen om met deze uitdagingen om te gaan. Hierdoor krijg je weer grip op jouw gedachten en emoties en kan je opnieuw heldere beslissingen nemen.

Bij mij kun je ook terecht voor een uitgebreid scala aan massagebehandelingen:

  • Lichaamsmassage (ontspannings- en sportmassage)
  • Energetische massage (Tao en Vajrayana)
  • Voetreflexmassage
  • Bindweefselmassage
  • Hot Stone-massage
  • Bodywork
  • Zorgmassage

Info voor Metta Massage & Bodywork: https://www.mettamassagebodywork.be/tanu
Info voor Metta Therapie & Coaching: https://www.mettatherapie.be/

Scroll naar boven